От девет души се състои новото общинско ръководство на ГЕРБ в Стара Загора

Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ утвърди броя и състава на 11-те общински ръководства за Област Стара Загора, съобщи на пресконференция областният координатор Пламен Йорданов. Според устава на партията мандатът им е 4-годишен.

Само в две от общините – Опан и Братя Даскалови промените засягат общинските ръководители и организационните секретари. “В краткосрочен план основната ни задача е активизиране на структурите по места и спечелване на предстоящите догодина избори за евродепутати и местна власт“, категоричен бе областният координатор. Според него целта е през следващата година да бъдат преизбрани всички настоящи кметове от ГЕРБ в областта, а там където в момента няма такива това да бъде променено.

На пресконференцията присъстваха общински ръководители и организационни секретари от различните структури, както и народните представители от ГЕРБ Борис Кърчев, Маноил Манев и Радостин Танев.

Девет души влизат в състава на новото общинско ръководство в Стара Загора, което досега се състоеше от 15 членове. Изпълнителната комисия на ГЕРБ преизбра настоящия общински ръководител и зам.-председател на Народното събрание Емил Христов, както и организационния секретар Николай Диков. Членове на ръководството
са: Дарина Гайдарова, Диян Димитров, Иван Велев, Маноил Манев, Милена Стоянова- Желева, Николай Николов и Радостин Танев.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top