Starozagorci.com става на 5 години

Днес starozagorci.com навърши кръгли 5 години. На 6 юни 2013 година точно в 10,00 часа стартира новинарския информационен уебсайт.

За този период сме публикували над 28 250 новини. А вие, нашите потребители и приятели сте публикували над 500 репорТИ. Сред новините ни е имало както добри, така и лоши. Отрязяваме за Вас от мястото на събитието, минути след като се случват нещата. За 5 години се радвахме с Вас, плакахме с Вас и задавахме Вашите въпроси.

Starozagorci.com ви благодари от все сърце за доверието, за любопитството ви, за активността, подкрепата, за поздравите и похвалите, за критиките, за приятелските съвети, за споделянето, за постоянството и за търпението ви, за годините дотук и годините напред, в които живеете с пулса на Starozagorci.com – Силата да бъдеш информиран!

През 6-тата си година планиране цялостен редизайн и модернизация на функционалността на starozagorci.com. Както казва екипът ни - в интернет за нас няма невъзможни неща, освен да намерим време за себе си, защото клиентите са с предимство ;-)

 

 

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top