Намериха възрастна жена в неадекватно състояние в парк „Митрополит Методий Кусев“

На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора 0800 157 37, на 26 февруари, са подадени над 140 сигнала, част от тях са за непочистени улици в града и в няколко от старозагорските села. Работата на служителите на Общината и почистващата фирма продължава. Действа се приоритетно за улиците, по които преминава градският транспорт. Апелират се гражданите да почистят пред домовете и офисите си. „Зелената зона“ за платено паркиране и днес остава безплатна в Стара Загора.

През снежния понеделник, на Горещия телефон е съобщено за възрастна жена, която е била в неадекватно състояние в парк „Митрополит Методий Кусев“. На сигнала е реагирано от екипи на ОД на МВР и Спешна медицинска помощ.

Гражданин е сигнализирал за агресивно куче, порода „Питбул“, което е било на разходка без стопанин в кв. „Самара“. Информацията е насочена към Общинския приют за безстопанствени животни.

На Горещия телефон е подадена информация за село Памукчии, в което е било прекъснато водоснабдяването. Установена е авария в електрозахранването на помпената станция.

Община Стара Загора е отреагирала на сигналите, за които има правомощия, а останалите са насочени към компетентните органи. На гражданите е върната обратна информация.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top