28 септември 2022

Старозагорец спечели 2000 лв. от играта на НАП с касови бележки

Втората месечна награда 2000 лв. от Лотарията с касови бележки на НАП, спечели Манол Аврамов от Стара Загора. От общо 8 мил. регистрирани бележки в цялата страна, близо 7 000 от тях са от г-н Аврамов, а печеливша се оказва  покупката му за 40,22 лв. от близкия супермаркет. Той участва и в първото издание на играта, където късметът не е на негова страна, но това не го отказва и продължава да събира бонове и за второто издание. Запалва за участие част от своите близки, а останалите му помагат в събирането на касови бележки. Ще продължи да регистрира активно с надежда за спечелване на голямата награда, която тази година е 50 000 лв. Остават още десет месечни награди от по 2000 лв.,а всяка седмица късметлия, ще печели и предметна награда на стойност приблизително 1000 лв.

Тази година късметлиите в играта на данъчните ще бъдат обявявани не само на официалния интернет сайт на Лотарията – kasovbon.bg, но и на специално създадената във Facebook страница https://www.facebook.com/kasovbon/. В социалната мрежа потребителите могат да следят последните новините около играта, както и да задават своите въпроси.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top