Бюро по труда Стара Загора търси студенти за работа през лятото в Германия

През лятото на 2018 г. българските студенти с познания по немски език ще имат възможност да се включат във ваканционна заетост в Германия. Студентите в Тракийски университет кандидатстват в Бюрото по труда Стара Загора. Предложенията за работа са в сферата на селското стопанство, хотелиерството и ресторантьорството (сервитьори, камериерки, бармани, помощен персонал в кухня, общи работници), фирми за почистване на помещения и индустриални обекти, вериги за бързо хранене, както и германските пощи. Подава се заявление в свободен текст на български език до 23 януари 2018 г. Изискванията към кандидатите са:

да бъдат български граждани и студенти,  да са на възраст между 18 и 35 години и да са редовна форма на обучение. Младежите трябва да не са последен курс на семестриално обучение, да имат добри познания по немски език (най-малко три години изучаване на немски език) и да са готови най-малко два месеца да работят в Германия. Кандидатите трябва да са свободни през лятото и да имат средства за пътуване.

Ако сте студент в Тракийски университет подробна информация може да получите в Бюро по труда – Стара Загора, ул. Стефан Караджа №8, стая 106 и на телефон 042/697560, освен в Информационния център на Агенция по заетостта на тел. 02/980 87 19.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top