Прочута гадателка представя книгата си „Осмото чувство - ключът към Вселената” в Стара Загора

Прочутата гадателка Теодора Стефанова ще представи новата си книга - "Осмото чувство - ключът към Вселената", в Стара Загора на 11 ноември. Премиерата ще се състои от 18:00 часа в хотел "Верея", зала 1. Старозагорци ще имат възможност да се запознаят с Теодора Стефанова, която пристига в България специално за среща с публиката. За пръв път гадателката на Берлускони ще обиколи 9 града в страната и ще разкрие пред почитателите си тайните на бъдещето.

"Осмото чувство - ключът към Вселената" е една изключително разтърсваща книга, след която нищо няма да изглежда така, както сте си представяли, споделят издателите от "Колибри". Тя разкрива пред какво ще се изправи човечеството и как ще се пребори с него.

Теодора Стефанова е прочута със своите гадателски способности, чрез които предвижда бъдещето и дава точни прогнози за едни от най-влиятелните личности в света, както и за предстоящите промени в най-силните държави. Благодарение на тази своя способност Теодора вече 26 години работи като футболен коментатор и анализатор в телевизията на Силвио Берлускони в Милано.

"Вместо да носите букети, помогнете на кампанията Операция "Жълти стотинки", която тази година подпомага децата с множествени увреждания", апелират от Издателство "Колибри". Даренията от кампанията ще осигурят допълнителни рехабилитатори към "Център за надежда" в София. Операция "Жълти стотинки" е инициатива на VIVACOM, а тази година основен партньор на кампанията е фондация "И аз мога", към които се присъединява и Издателство "Колибри".

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top