ГЕРБ Стара Загора призова Делян Добрев да преосмисли своята оставка

Делян Добрев да преосмисли своята оставка и да не се остава емоциите да го водят. Това заяви областният координатор на ГЕРБ в Стара Загора Пламен Йорданов. Според него"откакто е в политиката партия ГЕРБ налага нов морал и доказателство за това е, че всеки един, който не е коректен в своите политически действия се оттегля, нещо което в БСП никога не се случва. Този морал в момента се използва от опонентите ни за отстрелване на хора и това е недопустимо".

„Очаквам БСП, под давление на Корнелия Нинова, да започне да търси роднини на хора, които не са родени“, допълни депутатът Маноил Манев. Той подчерта, че вярва много повече на Делян Добрев отколкото на Елена Йончева.

„ГЕРБ изпълнява предизборните си обещания – минималните пенсии са увеличени, стартира програмата „Родители в заетост“, за децата за които няма места в детските ясли и градини. Работи се, а това не се харесва на БСП, чиято опорна точка е да се говори как правителството не работи, посочи Емил Христов. Той обяви, че онова, което е обещано в Стара Загора се изпълнява. Прави се пътят към Гурково, който бе в много тежко състояние, започва изпълнението и на проекта за отсечката Стара Загора – Раднево. В Община Стара Загора по „Региони в растеж“ се ремонтират основно училища и детски градини на стойност малко над 14 млн. лв. Подадени са и шест проекта в социалната сфера, а се очаква до края на месеца да бъдат подадени още четири.

Новият политически сезон на 44-тото НС започна с динамична работа по комисиите, с работни групи, широки формати, посочи Маноил Манев

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top