Клубната телевизия на Барселона излъчва на живо сблъсъка между каталунците и отбора на Стоичков

По-малко от месец преди епичната футболна среща между Дрийм тийма на Барселона и отбора на Христо Стоичков, каталунците потвърдиха, че грандиознотосъбитие ще бъде излъчено на живо в ефира на клубната им телевизия. Така освенмногохилядната публика на стадиона в Стара Загора, на 20 септември титаничният сблъсък ще вълнува феновете в целия свят. Екип на BARÇA TV вече посети стадион “Берое”, за да уточни всички подробности и финални детайли по заснемането на мача.

Заявката на официалния канал на Барселона е поредното доказателство за мащаба на събитието в “града на липите”. След обявяването на новината, интересът на феновете на каталунците към футболното шоу в Стара Загора нарасна мълниеносно, като се очаква от различни краища на света да пристигнат най-верните почитатели на Барселона, за да подкрепят любимия си отбор.

Дрийм тиймът на Барселона ще се изправи срещу отбора на Стоичков на 20 септември 2017 г. на стадион „Берое“,  Стара Загора. Начало 20:00 часа. Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Eventim, както и наспециалната каса пред Община Стара Загора. Цените на пасовете започват от 30 лв., а за всеки фен, закупил VIP пропуск организаторите са подготвили специален подарък в деня на събитието.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top