Свършват билетите за звездния сблъсък между Дрийм тийма на Барселона и отбора на Христо Стоичков в Стара Загора

До седмица вероятно ще свършат билетите за новият футболен спектакъл, на който Дрийм тиймът на Барселона ще срещне отбора на Христо Стоичков и приятели в Стара Загора. Паметното събитие, което е част от кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта“ предизвика небивал интерес година и половина след невероятния успех на шоуто „50 години номер 8“, по случай юбилея на Камата. Гениалният номер 8 отново ще изведе едни от най-великите футболни легенди за всички времена пред препълнените трибуни на стадион „Берое“. Събитието прави сериозна заявка за едно феноменално футболно шоу – истински празник за всички фенове не само в „Града на липите“, но и в цяла България.

Секунди след като билетите за звездното събитие, което подготвя Кавалерът на Златната топка Христо Стоичков, бяха пуснати в продажба, системата на тикет компанията, продаваща пропуски за историческия мач, буквално „прегря“ от многобройните желаещи да се сдобият с пас за 20 септември на стадион „Берое“.

Събитието „Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков“ е на 20 септември 2017 г. на стадион „Берое“, гр. Стара Загора. Начало 20:00 часа.

Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Eventim, както и във фен магазина на стадион „Берое“. Цена на билетите: от 30 лв. до 80 лв.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top