Звездите на „Барселона“ пристигат на 20 септември в Стара Загора за мач с Христо Стоичков и приятели

Едни от най-великите футболни легенди на испанския гранд „Барселона“ ще се изправят срещу звездния отбор на „Христо Стоичков и приятели“ в паметен мач на стадион „Берое“. Историческият сблъсък, част от кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта 2017“, ще се проведе на 20-ти септември от 20:00 часа на стадион „Берое“. Година и половина след феноменалния успех на грандиозното шоу „50 години номер 8“, по случай юбилея на големия български футболист Христо Стоичков, сега носителят на Златната топка отново ще зарадва всички фенове на футбола у нас.

С подкрепата на кмета Живко Тодоров и Община Стара Загора, Камата е подготвил още едно велико събитието, което ще събере на терена едни от най-големите световни футболни звезди.“Изненади и мероприятия ще има през целия ден. Хората ще могат да се докоснат до звездите на футбола, които виждат само по телевизията. Ще дойдат европейски и световни шампиони. Ще направим така че и малките деца да се почувстват победители.“, това заяви пред журналисти в Стара Загора гениалният Номер 8. По думите, му това ще бъде празник за града, с който е свързан.

„Не забравям пътеките, по които съм минал. Имам сантименти към този хубав град, който има хубав стадион. Можем да съберем на него 15-18 000 души.“, заяви Ицо по време на срещата си с кмета Живко Тодоров. Идеята на градоначалника е на стадиона да бъдат всички деца в неравностойно положение от общината. „Ще направим всичко възможно възрастни хора и хора от домовете да могат да посетят събитието. Христо Стоичков показа, че е голям не само на терена, но и като човек“, заяви той. Повече от час Стоичков раздава автографи и разговаря с представители на медиите и старозагорските фенове.

Събитието „Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков и приятели“ е на 20 септември 2017 г. на стадион „Берое“ в Стара Загора. Начало 20:00 часа. Билети за звездния футболен мач вече се разпространяват в мрежата на Eventim, както и във фен магазина на стадион „Берое“. Цена на билетите: от 30 лв. до 80 лв.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top