Илиан Илиев: Ще се опитаме да подобрим постижението от миналата година

Новият старши треньор на Верея Илиан Илиев бе официално представен пред медиите преди старта на подготовката на старозагорския клуб за новия сезон.

"Важното е да съберем футболисти, да направим подготовка, трябва нещата доста бързо да се случат като селекция и като лагери. Започваме подготовка 16 човека, трябват ни 3-4 нови попълнения. Всяка една тренировка е важна, заминаваме на лагер в Говедарци до 30 юни. Контролите почти са уточнени", започна Илиев.

„Верея направи добър сезон. Ще се опитаме да подобрим постижението от миналата година. Идваме да помогнем на Верея, това си е тръпка, като отбор няма да имаме проблеми“, добави специалистът.

"Имахме и други предложения освен това на Верея. Ако дойде оферта за нас от друг клуб, това дали ще си тръгнем зависи от нас, ще го преценим, това е важно нещо. Работихме здраво, за да създадем контактите там където бяхме и ако отново има възможност да ги пропуснеш ако се случат не е добре, но на първата тренировка да обсъждаме такива неща не е добре", коментира Илиев.

"Чувствам се добре в Стара Загора, добри спомени имам, приятели, това натежа и при избора ми", каза още старши треньорът на Верея.

"Винаги съм бил оптимист, позитивен човек, не съм имал проблеми дори да съм имал негативизъм срещу мен. Желая успех на моя предшественик Александър Томаш в Берое, надявам се да успее", завърши Илиан Илиев.

starozagorci.com

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top