Стара Загора: Берое стартира подготовка със 17 футболисти

Берое стартира подготовка със 17 футболисти

Берое направи своята първа тренировка за сезон 2017/18 г. с група от 17 футболисти. От състава липсваха единствено Кохей Като и Михаил Михайлов, които ще се присъединят към своите съотборници малко по-късно. Японецът получи малко по-дълга почивка, а Михайлов е с Националния отбор на България до 21 г.

Подготовка с представителния тим започнаха юношите Надим Ангелов, Руси Чернаков, Никола Гавов, Денислав Станчев и Атанас Панов. Емин Ахмед пък се завърна в състава след наем в Несебър.

Към този момент в отбора има едно сигурно ново попълнение – Камен Хаджиев, който направи своята първа тренировка с новите си съотборници. Педро Еуженио също ще бъде играч на Берое, но той ще се присъедини към тима по-късно. Отборът ще тренира на своята база под Аязмото до 12 юни, когато започва първият лагер. Той ще се проведе на

Старозагорските минерални бани, но тимът ще тренира на своите терени в Стара Загора. Лагерът продължава до 17 юни, а ден по-рано е и първата контролна среща от подготовката. Съперник в нея е съставът на Дунав (Русе), а проверката ще бъде в Стара Загора.

Вторият лагер на Берое ще бъде в Банско от 19 до 27 юни. Там отборът ще изиграе две контролни срещи, а датите и съперниците ще бъдат обявени допълнително. Третият лагер от лятната подготовка ще бъде в София на базата на Националния отбор на България в Бояна. Лагерът започва на 30 юни и ще завърши на 7 юли. Там Берое ще изиграе нови две контроли, а съперниците също ще бъдат обявени допълнително. След завръщането си от София тимът ще тренира в Стара Загора до началото на новото първенство.

Ето и пълната група футболисти, които започнаха подготовка с Берое:
вратари: Душан Перниш
защитници: Веселин Пенев, Георги Динков, Емин Ахмед, Пламен Тенев, Надим Ангелов, Асен Георгиев, Камен Хаджиев
полузащитници и нападатели:  Борислав Цонев, Руси Чернаков, Денислав Станчев, Ерик Почански, Мартин Райнов, Карлос Охене, Антон Карачанаков, Никола Гавов и Атанас Панов.

starozagorci.com

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top