Студенти от Тракийския университет посетиха НАП в ролята на“Тайни клиенти“

За трета поредна година студенти от Тракийски университет Стара Загора, посетиха офиса на НАП в града, в ролята на “Тайни клиенти”. Шестимата студенти, от Стопански факултет, избрани след подбор, доказаха, че са млади, отговорни и мотивирани и заслужиха доверието ни с професионалното си отношение към проучването. Работата им по проекта ни позволи да оценим качеството на предлаганите услуги и да идентифицираме проблемните области, които следва да подобрим.

„Тайните клиенти“ не са срещнали трудност при посещението си в НАП. Всеки е получил заявената услуга в рамките на 10 и под 10 минути. На клиентите е осигурен равен достъп до информация и услуги, посредством различни комуникационни канали: гише “Информация”, писмено запитване, информационен телефон, електронна поща, интернет страница, достъп до директор и началник отдел при необходимост. След анализ на анкетните карти, 100% от „Tайните клиенти” потвърждават, че НАП е модерна държавна агенция и обслужването е професионално, бързо и безпристрастно. 60% от запитаните студенти биха избрали НАП за свой бъдещ работодател, а останалите 40% имат други професионални предпочитания.

Съвместната ни работа по проекта „Таен клиент“ цели подобряване на средата на обслужване за бизнеса и гражданите в Област Стара Загора.

Общото мнение на студентите е, че НАП е модерна администрация, отворена към своите клиенти. Служителите ни са професионалисти с доказан опит и качества, адекватни към променящата се среда. В офиса на НАП в Стара Загора се предлагат услуги покриващи европейските стандарти за обслужване, като към тях добавяме и броя, качеството и удобството на електронните услуги достъпни за всички клиенти.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top