Проф. Веска Шошева поздрави за отличната работа РИК Стара Загора

Областният управител на Стара Загора проф. Веска Шошева и зам. областните управители Румяна Друмева и Димитър Драчев се срещнаха днес с представители на институции, които бяха ангажирани с подготовката и провеждането на парламентарните избори на 26 март, съобщиха от пресцентъра на областна администрация. На срещата присъстваха окръжният прокурор Дичо Атанасов, комисар Илиян Илиев, директор на „Охранителна полиция”, председателят на РИК Теодора Крумова и зам.-председателят на комисията Междну Халид, главният секретар на Областна администрация Мария Алексиева и директорът на Дирекция АКРРДС Кремена Бухчева.

Проф. Шошева изказа своята благодарност към присъстващите за отличната екипна работа и добрата координация преди и по време на изборния ден. Тя изтъкна, че още в нощта след изборите е получила позитивни отзиви от членове на секционни комисии от областта за отличната организация и ред, които осигуриха бързото предаване на бюлетините и останалата документация.

От своя страна представителите на институциите също благодариха на ръководството на Областна администрация за доброто взаимодействие на всички нива.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top