Търсят студенти за работа като пощальони в Германия

Регионалната служба по заетостта в Благоевград набира заявления от младежи, които да искат да работят в Германия през лятото. Работата, която се предлага посредством мрежата за сътрудничество между службите по заетост в страните от Европейското икономическо пространство, е за пощальони към Немските пощи. Желаещите ще работят в Манхайм, Хайделберг и околностите като пощальони. Придвижването е с велосипед.

Кандидатите трябва да са студенти, в момента обучаващи се в български висши училища. Възможно е студентите да бъдат задочна форма на обучение и/или последен курс. Трябва обаче да знаят много добре немски език.

Кандидатите следва да са атлетични, издръжливи, физически здрави, уточниха от Бюрото по труда.

Заплащането е 12.02 евро на час нето при 38,5 работни часове и един почивен ден седмично. Заетостта е най-малко 8 седмици в периода от юни до октомври. Пътуването до Германия се заплаща от кандидатите, храна не се осигурява. Работодателят помага при търсенето на квартира. Според данните стая в района струва между 300-400 евро на месец на човек. Всеки, който желае да работи по тази оферта, трябва да се свърже се по най-бързия начин със служителя в Бюрото по труда по местоживеене.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top