Представят възможностите за безплатно обучение на безработни в Стара Загора

 Дирекция „Бюро по труда” Стара Загора и Държавно предприятие „Българо - германски център за професионално обучение” –клон Стара Загора организират информационна среща за безработни лица утре от 10.30 ч. в сградата на структурите на МТСП, зала 202 – Център *Работа* при ДБТ –  Стара Загора.

Целта на информационната среща е запознаване на безработните лица с възможностите за безплатно обучение в планираните курсове за обучения по избрана професия в центъра.

Приоритетно ще бъдат представени нови обучения, които ДП БГЦПО – клон Стара Загора ще реализира през 2017 г.: Оперативен счетоводител цяла професия (960 часа), Компютърна графика цяла професия (960 часа), Автомобилна мехатроника също цяла професия (960 часа) и Маникюр, педикюр и ноктопластика – обучение по част от професия.

Безработните лица ще бъдат информирани за основните умения и знания, които ще придобият при успешно завършване на обученията, начините за участие, правата и задълженията по време на обучение,,както и за възможностите за тяхното практикуване след дипломиране.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top