Разбиха и опитаха да ограбят магазин в Стара Загора

Тази нощ във Второ РУ - Стара Загора е получено съобщение за разбита входна врата на магазин, намиращ се на ул. "Хаджи Димитър Асенов" в Стара Загора. При извършения оглед е установено, че неизвестен извършител, чрез използване на твърд предмет, е огънал алуминиевата рамка на входната врата и е проникнал в магазина.

В обекта са намерени отворени 2 касови чекмеджета, които са били оставени незаключени, и в които е нямало парични средства. Не са установени други липси. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 195, ал.1 , т.2 и 3 от НК.

В същото районно управление на Полицията е постъпил сигнал от 43-годишна старозагорка, която е установила, че неизвестен извършител е разбил вратата на молитвен дом към църква, намиращ се в кв. "Лозенец" и след като е проникнал вътре, e извършил кражба на аудио уредба, 3 стола и печка на твърдо гориво.

34-годишен мъж е съобщил пред органите на реда, че  за времето от 12.00 ч. на 01.02.2017 г. до 07.15 ч. на 05.02.2017 г. неизвестен извършител е изрязал отвор на вендинг автомат за кафе, поставен в  Стара Загора, кв."Лозенец" и е отнел сумата от около 40 лв. на монети.

Образувани са досъдебни производства.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top