Малчуганите от старозагорската детска градина “Камбанка“ първи поздравиха общинарите за Коледно-Новогодишните празници

Днес малчугани от най-новата детска градина №6 „Камбанка“ първи поздравиха административното ръководство на Община Стара Загора с настъпващите Коледно- Новогодишни празници, съобщиха от пресцентъра на местаната администрация. Те изненадаха с песни, пожелания и много настроение зам.-кметовете Иванка Сотирова и Йордан Николов, секретаря Делян Иванов, началника на отдел „Образование“ Пенка Чавдарова, общинския съветник Милена Желева и други служители от общината.

Водещите на малкото тържество Никола Илев и Христо Атанасов от 4-та група „обясниха“ на домакините защо децата очакват с нетърпение празниците , както и кои са любимите им подаръци. Най-малката участничка Виктория Младенова изпълни стихотворението „Зима“, а Йоана Йорданова от 3-та група рецитира стихове за снежния човек.

Всички заедно изпълниха Коледни песни, както и любимата на всички „Тиха нощ, свята нощ“, в съпровод на цигулката на Йоана Койнарска от НУМСИ „Хр. Морфова“.

Накрая децата пожелаха на домакините весели празници и да бъдат здрави, за правят още добри неща за града. Всички получиха благодарности, пожелания да бъдат все така здрави и усмихнати, както и торбички с лакомства. ЦДГ №6 „Камбанка", в която се отглеждат 100 деца, разделени в 4 възрастови групи, е построена на общински терен в центъра на града, открита е на 20.09.2014 г. За строежа ѝ от държавния бюджет през 2012 г. бяха отпуснати 2 200 000 лв.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top