Грейнаха светлините на елхата в Детска градина №10 „Светлина“ в Стара Загора

Грейнаха светлините на елхата в двора на Детска градина №10 „Светлина“ в Стара Загора. Чудото се случи на специално тържество в първия ден на новия месец декември с гост любимото Елфче на Дядо Коледа от горите на Лапландия. Гостенинът подкани децата да побързат да напишат писмата си с желания до Дядо Коледа и да ги пуснат в 6-те кутии на всяка група от детската градина, които се намират също в двора на специални къщички.

В тържеството децата играха танца „Коледна фея“, пяха любимите песни „Звънчета“ и „Дядо Коледа не спал“, хванаха се на голямо хоро около елхата заедно със своите родители .

После заедно броиха от 10 до 1 и...сградата на детската градина грейна, а също и елхата. Над 200 метра разноцветно светещ кабел е украсил празнично фасадата на градина, а по елхата светят 50 големи топки. За първи път детската градина има толкова богата външна украса, с която ще участва в конкурса на Община Стара Загора „Да събудим коледния дух“.

На тържеството снощи Елфчето поднесе специална благодарност към един от родителите ни – Динко Михайлов, за доброто дело към градината и подкани родителите също да напишат своите писма до Дядо Коледа и да ги изпратят чрез нашите пощенски кутии. Но да не забряват, малки и големи, че подаръците са според направ

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top