Блъснаха 60-годишна жена на пешеходна пътека в Стара Загора

Вчера в Стара Загора, по бул. Руски се е движил лек автомобил Опел Омега, управляван от 18-годишен младеж от Стара Загора. На кръстовището с ул.Ген. Гурко водачът предприема маневра „завой надясно“, при което ударя пресичаща на пешеходната пътека 60-годишна жена от  Стара Загора.

В резултат на удара пешеходката е получила счупвания на кости на ляво ходило. Водачът е откарал пострадалата в ЦСМП - Стара Загора, където същата е обслужена и освободена, без опасност за живота.

От полицията съобщават за още една катастрофа през изминалото денонощие. По време на инцидента са пострадали двама души, които са настанени в УМБАЛ "Проф.др Стоян Киркович".От Гурково за Велико Търново се е движило возило Мерцедес, управлявано от 37-годишен мъж от Казанлък. След разклона за село Димовци, на десен завой, водачът губи контрол над автомобила, който излиза извън пътното платно в дясно по посока на движението си и пропада в крайпътна канавка. В резултат на това возещият се на предна дясна седалка 35-годишен мъж от гр.Казанлък е получил охлузни рани по тялото, а возещата се на задна седалка 57-годишна жена е получила фрактура на таза.

Водачът е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело 0.00 промила.

И за двата инцидента са образувани досъдебни производства.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top