От днес променят част от маршрута на градския транспорт

Във връзка с осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на строително-монтажни дейности по „Реконструкция на кръстовище на ул. „Кап. Петко Войвода“ и бул. „Цар Симеон Велики“,  за времето от днес до 28 май  включително, се спира движението на личен, обществен и договориран транспорт и на МПС, извършващи транспорт за собствена сметка по бул. „Цар Симеон Велики“ – север от ул. „Армейска“ до ул. „Кап. Петко Войвода“ – север.

Движението на личен, обществен и договориран транспорт и на МПС, извършващи транспорт за собствена сметка ще се осъществява по обходни маршрути, както следва:
- За движещите се от запад на изток – по най-северната активна лента за движение на бул. „Цар Симеон Велики“;
- За движещите се от изток на запад – по бул. „Цар Симеон Велики“, ул. „Армейска“, ул. „Генерал Делчев“, ул. „Кап. Петко Войвода“ – север и бул. „Цар Симеон Велики“;
- За движещите се от изток на запад превозни средства на обществения градски транспорт, маршрута на движение е следния: от бул. „Цар Симеон Велики“, ул. „Д-р Т. Стоянович“, ул. „Армейска“, ул. „Генерал Делчев“, ул. „Кап. Петко Войвода“ – север и бул. „Цар Симеон Велики“;

Временна автобусна спирка ще бъде обособена на ул. „Кап. Петко Войвода“, северно от кръстовището  с бул. „Цар Симеон Велики“.
Община Стара Загора се извинява за причиненото неудобство и призовава водачите на МПС да шофират с повишено внимание в указания участък, както и да спазват стриктно вертикалната пътна сигнализация.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top