Стара Загора: Берое представи юбилейния си екип

Берое представи юбилейния си екип

Днес на специална пресконференция бе представен юбилейният екип на Берое за стогодишнината на клуба. Юбилейната фланелка бе показана за пръв път пред медии и фенове от двама от най-опитните в тима капитана Иво Иванов и Веселин Пенев.

Специалните фланелки ще се продават на ексклузивната цена от 45 лв. и ще бъдат пуснати в продажба на 7 май в 10:00 часа единствено в Официалния фен магазин на клуба, който се намира на стадион „Берое“.

Футболистите ще използват този екип за пръв път по време на юбилейния мач с Партизан (Белград, Сърбия), който ще се проведе на 17 май от 19:16 ч. на стадиона под Аязмото. Това ще бъде втори екип на Берое за предстоящия юбилеен сезон 2016/17 г.

Екипът е с уникален дизайн и е изработен от немския производител на спортни стоки Uhlsport. В него са вградени и три специални елемента, които са в духа на стогодишнината на Берое. 

На юбилейната фланелка, както и през целия следващ сезон ще бъде използвана специалната емблема, която бе изработена от Михаил Михайлов по случай „100 години Светът е Берое“, след специално проведен конкурс. Новото лого на тима събира в едно традицията, историята и символиката на Стара Загора и Берое, като ги обгръща в една модерна и красива опаковка.

Фланелката връща към корените на клуба с най-стария известен екип и е с черен цвят. Освен цветово, екипите от 20-те години са отправна точка и за някои от елементите по модела на юбилейната фланелка – бяла яка с триъгълник и бял маншет. Допълнени са бяла подложка в основата на фланелката и странични зелено-бели ивици, всичко това обединено в модерна визия и дизайн.

Тениската ще бъде допълнена от черни гащета и черни калци. Първият екип за следващия сезон ще остане зелен и ще бъде представен преди първите официални двубои на Берое.

На гърба на фланелките е бродиран слоганът за юбилея – „100 години Светът е Берое“. В бялата подложка в основата на юбилейната фленелка е добавена и стилизирана юбилейна емблема с цифра 100 до нея, която символизира вековния период.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top