Мъж се бори за живота си след катастрофа на АМ Тракия в Старозагорско

В последния работен ден на миналата  седмица минути преди 16,00 часа по АМ „Тракия” се е движел лек автомобил”Крайслер”, управляван от 66- годишен мъж от София. На км.210, на прав участък, по неустановени причини, водачът губи контрол над автомобила, който се удря в мантинела вдясно и се преобръща през канавка и оградна мрежа. В резултат на удара, водачът е получил счупване на лява ръка, пет ребра и контузия на мозъка. Настанен в УМБАЛ – Стара Загора, с опасност за живота.

В същия ден  ул.”Хаджи Димитър Асенов” в Стара Загора, се е движило возило ”Шевролет Авео”, управлявано от 36-годишен мъж от Стара Загора. До №76, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, блъска с предната част на МПС внезапно излязлo на пътното платно 18-годишно момиче. Същото е настанено в УМБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота.

Вчера около 12,50ч., по ул.Анастасия Тошева” в Стара Загора, се е движел лек автомобил”Фолксваген Пасат”, управляван от 47-годишен мъж от Раднево. На кръстовището с ул.”Калояновско шосе”, поради движение с несъобразена скорост, водачът загубил контрол над автомобила, който са блъснал в метален стълб. В резултат на удара шофьорът е получил контузна рана на главата. Водачът е обслужен амбулаторно в ЦСМП – Стара Загора и освободен, без опасност за живота.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top