Берое срещу Партизан за юбилея

Отборът на Берое ще срещне сръбския гранд Партизан Белград в шоу спектатъл по повод 100-годишнината на старозагорския клуб. Двубоят между двата тима, който ще бъде пикът в празничната програма, ще се проведе на 17 май на стадион Берое.  Това разкри председателят на Съвета на Директорите и Изпълнителен директор на клуба Илко Русев.

Два часа преди първия съдийски сигнал за феновете на „зелено-белите“ е подготвена специална програма, на която ще бъде представена и нова песен посветена на 100-годишния юбилей. Нейн автор е големият бероец Стефан Вълдобрев, койо се очаква да я представи официално на живо пред пълните трибуни на стадион Берое. Освен това ще бъдат наградени и 100 от големите деятели на клуба.

Организаторите разкриха, че в момента се подготвя и юбилейният екип, с който тимът ще се изправи срещу Партизан.Феновете на тима също ще могат да се докоснат до уникалните екипи, които ще бъдат в продажба. Това ще бъде втори екип за представителния отбор за следващия сезон.

Също така в дните около двубоя организаторите предвиждат детски международен турнир, както и приятелска среща на ветерените на Берое срещу руския Криля Советов.

Една от големите атракции, които са планувани по повод 100-годишния юбилей е оперно представление на един от най-хубавите спектакли „Аида“ от I до IV действие, което ще се проведен на стадион Берое – нещо уникално за България.

starozagorci.com

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top