Обраха магазин и два апартамента в Стара Загора

В първия почивен ден  във Второ РУ – Стара Загора е получен сигнал за взломна кражба от магазин, намиращ се на ул.”Вихрен” в Стара Загора. На място е установено, че за времето от 20,30ч. на 05 февруари до 06,30ч. на 06 февруари неизвестен извършител, след като отстранил катинар от дървена врата на помещение, пригодено за магазин, извършил кражба на кафемашина, неустановено количество безалкохолни напитки и захарни изделия и сумата от 40лв. на монети. 

В същото районно управление е получено съобщение за извършена кражба от апартамент, намиращ се на ул.”Майор Т.Кавалджиев” в Стара Загора. За времето от 01,00ч. до 08,00ч.неизвестно лице, след като проникнало през незаключена входна врата в жилището, извършило кражба на мъжко яке, дамска чанта и дънки с намиращото се в тях портмоне, съдържащо лични документи и сумата от 70лв.

 80-годишен старозагорец съобщил на органите на реда, че неизвестен извършител проникнал през незатворен прозорец на тераса в жилище, намиращо се на ул.”Августа Траяна”, и извършил кражба на служебни документи и сумата от 170лв.

Образувани са досъдебни производства.

 

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top