Петима в болница след катастрофи през уикенда

В съботната нощ около 00,15ч., по бул.”Славянски” в Стара Загора, се е движел лек автомобил ”ФиатБраво”, управляван от 22-годишен мъж от Раднево. На кръстовището с ул.”Димитър Наумов”, водачът предприел маневра „завой на ляво” и е ударен от изпреварващото го возило "Деу Тико”, управляван от 24-годишен старозагорец. В резултат на удара е пострадала 20-годишна старозагорка (порезна рана на главата), пътничка в ”Деу”-то . Обслужена амбулаторно в ЦСМП – Стара Загора и освободена, без опасност за живота. Водачите са тествани с техническо средство за употреба на алкохол, което отчело 0,00 промила и да двамата.

Вчера около 01,00ч.от с.Ветрен за с.Нова махала, се е движел лел автомобил ”БМВ”, управляван от неправоспособнен младеж  на 19 години от .Нова махала. Поради движение с несъобразена скорост, МПС напуска пътното платно в дясно по посока на движението и се удря в крайпътно дърво. В резултат на настъпилото ПТП, са пострадали водачът и тримата му спътници (двама 16-годишни младежи и 14-годишно момче, и тримата от с.Нова махала). Лицата са настанени за лечение УМБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота. 

Същия ден 28-годишен мъж от Стара Загора е придизвикал катастрофа поради движение със скорост несъобразена с пътните условия (мокра пътна настилка) и с релефа на пътя, водачът губи контрол над автомобила , който напуска пътното платно вляво по посока на движението си и се блъска в земен скат (скала). В резултат на удара МПС се преобръща и застава на дясната си страна. Водачът получава контузия на главата и гръдния кош. Настанен за наблюдение в УМБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота. Същият е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело 0,00 промила.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top