34-годишен мъж почина, а 32-годишен с опасност за живота след катастрофа край Стара Загора

Вчера около 19:00 ч., по път 6602,  (водещ към околовръстен път на  Стара Загора) в близост до село Богомилово, общ. Стара Загора, в посока юг, се движел лек автомобил "Форд Фиеста", управляван от 26- годишна водачка от Дълбоки, общ. Стара Загора.

От отбивка, западно от платното за движение водачката на автомобила, предприела маневра “обратен завой”, при което настъпил удар с движещият се по път 6602, в посока север, лек автомобил "Ауди", собственост на жител на Стара Загора, а управляван от неустановен до момента водач.

След удара лекият автомобил "Форд", се е завъртял, ударил се е в източната мантинела и се е установил на платното за движение.

В следствие на настъпилото ПТП, на място е починал возещият се на задната седалка в  "Форд"-а, 34-годишен мъж, а друг пътуващ в автомобила мъж, на 32 г., е получил травматични увреждания и е настанен за лечение в ОАРИЛ на УМБАЛ "Проф. д-р Ст. Киркович" – Стара Загора, с черепномозъчна травма, с опасност за живота.

Водачката на “Форд” e получила травматично увреждане на крака, обслужена e амбулаторно и е освободена, без опасност за живота.

Водачът на лекият автомобил "Ауди" е напуснал произшествието, като е изоставил автомобила и до момента се издирва.

В Сектор “Пътна полиция”, ОДМВР – Стара Загора, е досъдебно производство.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top