11-годишно момиче пострада след катастрофа на пешеходна пътека

Вчера около 13,00ч., по ул.”Генерал Столетов” в гр.Стара Загора, се е движел лек автомобил ”Опел Корса”, управляван от 53-годишна жена от Стара Загора. До №2 удря пресичащото пътното платно 11-годишно момиче. В резултат на удара пешеходката е получила охлузни рани на левия крак. Обслужена в ЦСМП – Стара Загора и освободена, без опасност за живота. Водачът е тестван с техническо средство за употреба на алкохол, което е отчело 0,00 промила.

Вчера около 04,00ч.се е движел товарен автомобил ”Пежо Боксер”, управляван от 44- годишен мъж от Раднево. Западно от село Богомилово, при маневра„изпреварване” на товарен автомобил”Ивеко”, управляван от 44-годишен старозагорец, водачът загубил управление над МПС, което излиза южно от пътя, блъска се в мантинела и се преобръща.

В резултат на настъпилото ПТП, водачът на ”Пежо”-то е получил охлузвания по тялото, скъсани връзки на дясно рамо и контузия на главата. Оказана му е медицинска помощ и е освободен, без  опасност за живота. Причинени са имуществени вреди и по двата автомобила. Водачите са тествани с техническо средство за употреба на алкохол, което отчело 0,00 промила и за двамата.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top