Бизнес форум представя възможностите за развитие на земеделския сектор и селските райони в Стара Загора

Успешни фермери и търговци ще споделят добри практики и проекти за бизнес развитие в земеделския сектор по време на бизнес форум „Фермата“. Той ще се проведе в Стара Загора на 10 декември 2015 г. (четвъртък) от 13.30 часа в хотел „Верея“. Бизнес форумът за успешни практики в земеделието се организира по инициатива на списание ENTERPRISE.

Основен акцент на събитието ще бъдат предизвикателствата и проблемите през първата година от прилагане на Общата селскостопанска политика (ОСП), директните плащания и Програма за развитие на селските райони (2014 – 2020).

Конкретни съвети и експертно мнение ще бъдат дадени за стартова помощ за млади земеделски стопанства, инвестициите в земеделски стопанства и преработка и маркетинг на селскостопански продукт, учредяване на групи и организации на производители, възможностите за инвестиции в производство и преработка на земеделски суровини.

Участието във „Фермата“ за земеделски производители е безплатно. За регистрация във форума: http://fermata15.mysuccess.bg/registration/.

Бизнес форум „Фермата“ се организира с подкрепа на Асоциация на земеделските производители в България и Национална асоциация на зърнопроизводителите. Официален спонсор на събитието е БАКБ. Партньор на събитието е eltrak.

 

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top