Днес най-обичаните комедийни актьори гостуват на старозагорска сцена

Днес старозагорци ще могат да се насладят на единственото представление на хитовата комедия "Когато котката я няма" под липите.От 21,00 часа в Летен театър - Стара Загора.

Звездите на комедията Асен Блатечки, Калин Врачански, Силвия Лулчева, Елена Петрова, Мира Бояджиева и Ирена Тодорова в щурата комедия "Когато котката я няма" от най-поставяните английски автори Джони Мортимър и Брайън Кук. Постановката е част от Лятното турне на трупата, а спектакълът е най-гледаното театрално събитие за 2015 г.

Две приятелски двойки, за които секса е постоянна тема. В едната мъжът обича плътските забавления и е силно сексуален, а жена му изпълнява с голяма досада брачните задължения. В другата съпругът е пасивен, без никакво отношение към секса, а съпругата му - готова за секс по всяко време. Какво ли става когато в играта се намеси изневярата...

Какво друго освен едно безумно смешно приключение, в което много скоро се забъркват и още две апетитни момичета. Едно приключение от епохата на рокендрола, гарнирано със златните музикални класики от 70-те и 80-те години на миналия век.

Билети на касата пред Синдикален дом - работно време от 10.00 до 20.00 ч. Ученици, студенти и пенсионери ползват намаление. Първите 50 зрителя могат да си закупят от най-добрите места на специални намалени цени.

Коментирай!

#1
Камелия - 2015-08-19 08:27:23

Спектакълът беше страхотен! Не успя да го помрачи дори лошата и неадекватна организация - изви се огромна опашка при влизане в театъра, чакахме половин час, за да можем да влезем - и то за да се окаже, че билетите ни са дублирани! В цялата суматоха не намерихме никой от организаторите, за да ни настанят все пак някъде! Успяхме да си намерим места, които не отговаряха на цената, която бяхме заплатили... И все пак разочарованието от организацията успя да се отмие, щом прожекторите светнаха и блестящата игра на актьорите ни покори и потънахме в магията на театъра... :

Още новини

Scroll To Top