23 септември 2020

„Лаборатория на чувствата“ отвори врати в Стара Загора

В Стара Загора отвори врати „Лаборатория на чувствата“ - инициативата е на Превантивно-информационния център по зависимости и Местната комисия за борба с противообществените прояви при малолетни и непълнолетни. Първите желаещи да споделят емоции и да „лекуват“ душата си бяха ученици от града, които пряко участват в работата на двете местни младежки звена. Те се събраха днес в 10 часа сутринта, в залата на Превантивния център, за да споделят няколко часа в ролеви игри. „Лаборантите“ рисуваха емоциите си с брашно и си подхвърляха „гореща топка“ с въпроси и отговори.

„В Лабораторията ние се учим да разпознаваме емоциите си, да ги назоваваме, контролираме и постигнем емоционална интелигентност“, подчерта идеята на инициативата Радост Овагимян, ръководител на ПИЦ – Стара Загора.

Всеки, който има желание може да се присъедини към откритите уроци за подобряване на общуването и вътрешното равновесие. Сбирка може да се инициира от група от 15 души,   необходимо е само да се даде предварителна заявка на  тел. 042/ 230-014 или 0882550462.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top