Днес кръгла маса за икономическото партньорство между САЩ и България

Икономическото партньорство между САЩ и България ще бъде дискутирано на кръгла маса в Стара Загора. Организатори на проявата са Община Стара Загора, посолството на САЩ в София и Американската търговска камара в България. Дискусията ще се проведе днес от 14:30 часа в зала „П.Р. Славейков" на община Стара Загора.

Форумът ще засегне актуални за града въпроси, свързани с постигане на модерна и устойчива градска среда за по-висок икономически растеж. Очаква се участие да вземат кметът на Стара Загора Живко Тодоров, посланикът на САЩ в България Марси Б. Рийс, покана е отправена и към областния управител Георги Ранов.

По време на кръглата маса ще се представят услугите и програмите на Търговското представителство на САЩ, които представляват интерес за българските компании, дейността на политико-икономическия отдел и на земеделския отдел, както и условията и процедурите по издаването на американски бизнес визи. Ще бъдат представени анализи на икономическите показатели в региона и вижданията на местните инвеститори.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top