Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва отчетоха успешна 2014 година

Председателят на Общинския съвет в Стара Загора Христов участва в разширено заседание на Областния съвет на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва. В качеството си на член на ОС на съюза, той изслуша отчетния доклад за дейностите, които са извършили активистите през изминалата година. Днес, в зала 1 на Община Стара Загора, полк. Стефан Пенев, председател на Областния съвет и зам.-председател на Централния съвет на съюза, обобщи мястото, което заема СОСЗР в обществения живот, като стабилно и важно.

Полк. Пенев припомни реализираните инициативи, свързани с изграждане на паметници и паметни плочи на загиналите във войните, в различни населени места на територията на област Стара Загора.
По време на заседанието бе отчетен добър резултат от провежданите през периода тематични конференции, обучения и семинари. Активността на членовете на СОСЗР спомага за изграждане на стабилна гражданска позиция по въпросите, които вълнуват българското общество, стана ясно от думите на полк. Стефан Пенев, като допълни, че  СОСЗР продължава да действа за подобряване на социалните условия на запасното войнство и поддържане на родолюбива дейност.

По време на разширеното заседание бе обсъдено и гласувано направлението и плана на работа на областния съвет, управителния и областната организация за текущата година.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top