Общинският лидер на АБВ оглави Областно пътно управление

Общинският лидер на АБВ и местен старейшинана  в  Стара Загора Илия Златев е новият директор на Областно пътно управление-Стара Загора. Официално той встъпи в длъжност на 8 декември. 

"Основната цел, която си поставям  е да подобря състоянието на пътищата в старозагорско. Знам за проекти, който са потънали в прах и не са реализирани. Има и такива, които са стартирали, но поради липса на средства са били прекратени. Има различни искания от кметовете на общини от област Стара Загора, който искат реабилитация или изграждане на нови пътища.Още тези дни ще започна с картотекиране на всички налични тук проекти за основен ремонт,", каза пред starozagorci.com Златев.

Той допълни, че немалка част от задълженията му са и за текущи задачи като даде пример с наводнения рано тази сутрин главен път между Стара Загора и Казанлък.

"Освен това ще работя усилено и за издигане авторитета на Областно пътно управление. Защото тази структура не е само за чистене на сняг и запълване на дупки. Искам да подобря пътната инфраструктура в областта", уточни Златев.

Новоназначеният директор подчерта, че се познава с колегите и ги определи като много добри специалисти, които работят отлично.

Важно за Илия Златев ще бъде и коректното отношение към медиите, за да получават те достоверна и навременна информация за състоянието на пътната мрежа в региона.

starozagorci.com

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top