Множество катастрофи вчера,двама в болница

Рано сутринта вчера, около 06:15 ч., по бул. "Св. П.Евтимий" в посока север се е движил автомобил "Форд Ескорт", управляван от мъж на 67 години от Стара Загора. Поради движение с несъобразена с пътните условия скорост - мокра пътна настилка и дъжд- водачът блъска на пешеходната пътека до Бисер Олива пресичаща там жена на 59 години от Стара Загора. В резултат на удара жената е получила фрактура на десния крак. Настанена е за лечение в МБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота. Пробата за употребата на алкохол на шофьора е отрицателна.

В  същия ден около 18:30 ч по ул. "Иван Вазов"  в Стара Загора, в посока север се е движило возоло "Рено Сценик", управлявано от мъж на 64 години от Стара Загора. На около 100 м северно от намиращ се наблизо голям хранителен магазин, в посока юг се е движил друг автомобил "Опел Астра", управляван от мъж на 47 години също от Стара Загора.

По време на движението си 47-годишния старозагорец губи контрол над автомобила си, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска челно в "Рено Сценик". От удара по-възрастният мъж е получил комоцио и контузия на гръден кош. Настанен за лечение, без опасност за живота. Пробите за алкохол и на двамата водачи са отрицателни.

На 7 декември около 18:40 ч по бул. “Славянски” в Стара Загора в посока изток-запад се е движил тоеарен “Фиат Дукато”, управляван от мъж на 45 години от Стара Загора. На кръстовището ул. “В.Левски” водачът предприел маневра “завой наляво” в посока юг без да пропусне движещия се насреща по булевард “Славянски” “Дачия Логан”, управляван от мъж на 49 години от Стара Загора, в резултат на което се блъскат. От удара возещата се на задната седалка в “Дачия Логан” 25-годишна жена е получила контузна рана на дясната скула. Прегледана и освободена без опасност за живота.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top