15-годишно момиче пострада при катастрофа

Минути преди 18,00 часа в ОДМВР – Стара Загора е получен сигнал за възникнал на кръстовището на ул. “В.Левски” и ул. “М.Кавалджиев” пътен инцидент с пострадал пешеходец. На място е изпратен екип, който установява, че пресичане на ул. “В.Левски” в посока юг – пострадалата – 15-годишно момиче от Стара Загора е блъсната от возило “Фиат Улайс”, завиващ надясно по ул. “Ив. Шишман” и управляван от мъж на 59 години от Стара Загора. От удара момичето е получило фрактура на фибулата на ляв крак и изкълчване на глезена. Настанена за лечение, без опасност за живота.

Късно снощи, малко преди 23,00 часа.  по пътя Стара Загора – Казанлък в посока юг-север се е движил автмобил “Тойота Селика”, управляван от мъж на 31 години от Казанлък. По време на движението си, на прав участък от пътя водачът губи контрол над управлението на колата, излиза вдясно от пътното платно и се удря в рекламен билборд. От удара са пострадалите пътуващите в колата 23-годишна старозагорка и мъж на 50 години от Казанлък. Пътниците са откарани в МБАЛ – Казанлък където е установено, че старозагорката е получила комоцио, а мъжът е с фрактура на 7 шиен прешлен, без опасност за живота. Пробата на водача за употребата на алкохол е отрицателна.

Час по-късно по АМ Тракия от Пловдив за Стара Загора се е движил автомобил Мерцедес Е290, управляван от мъж на 28 години от Харманли. По време на движението си водачът застига и блъска движещия се пред него ТИР "Мерцедес", управляван от мъж на 49 години от Асеновград. От удара лекият автомобил напуска пътното платно и се преобръща в отводнителен канал. Водачът му е получил натъртвания по тялото, а пътуващият до него 35-годишен мъж от Харманли е с фрактура на носа и порезни рани по тялото. Настанени за наблюдение в МБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота. Пробите за употребата на алкохол са отрицателни и за двамата водачи.

 

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top