Стара Загора: Агрион откри офис в Стара Загора

Агрион откри офис в Стара Загора

Топексперти ни съветват безплатно какво да правим с нивите си.

Първият офис на Агрион в Стара Загора днес бе официално открит в присъствието на много гости, партньори и официални лица. Компанията предлага комплекс от услуги и консултации, свързани с професионалното управление на земеделски активи. С отварянето на верига от 21 офиса в цялата страна, дружеството си поставя амбициозната задача да бъде близо до собствениците в процеса на предоставяне на качествени консултации и да им помага за взимането на ефективни решения свързани с управлението на техните  земеделски земи.

Компанията купува и наема земя, прави замени и предлага безплатна информация за пазара и цената. Експертите на Агрион могат да съдействат и към кого собствениците да се обръщат за проверка кой им обработва земята, къде се намира, какви са необходимите документи за нейната продажба и т.н. Наблюденията на дружеството за пазара показват, че сега е моментът за трезва и реална оценка на земеделските активи. Наша основна задача е да се помагаме за активното стопанисване на земята, така че тя от една страна да носи сигурен финансов резултат за собствениците и за тези, които я обработват и от друга да генерира добавена стойност за целия сектор, посочиха от компанията.

„Устойчивото развитие на пазара на българска земя e изключително важно за нас. Вярваме, че българските компании най-добре знаят как да стопанисват българската земя. Надяваме се Агрион за бъде приемана като експертното лице на модерното българско земеделие”, коментираха още от дружеството при откриването на офиса. „Ще се стремим да предоставяме коректна и пълна информация, на базата на която собствениците да взимат решения какво да правят със земите си, така че да се обработват и да генерират добавена стойност”, допълниха от там.  Основни ценности на компанията са коректност, експедитивност и експертност.  Това е първата фирма в бранша, която е изградила професионална търговска структура с офиси в ключови градове в цялата страна.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top