Безопасно, интересно и забавно лято за децата под липите

На 10 юли в 18.30 часа Консултантска къща за подкрепа на семейството и детето организира информационна среща на тема „Безопасно, интересно и забавно лято за децата ни в Стара Загора“.

За децата лятната ваканция е време за активен отдих – игри на открито, каране на велосипеди, разходки в паркове и градини, къпане в басейни и на морето, множество различни забавления. Най-важното в това весело и увлекателно прекарване на летните дни да не възникне неочаквана беда – за децата и за техните родители.

Безопасността на децата е грижа на възрастните и най-вече на родителите. Те иамт тежката задача да разпределят времето си между делничните задачи, игрите и забавления с децата, и от друга страна непрекъснато да осигуряват грижа и сигурност за тях, докато не сме си у дома, казват от екипа на Консултантската къща Яна Христова, Люба Вълканова и Ваня Трайкова.

Къщата и партньорите занимални, детски центрове, детски кътове, МКБПП и книжарница „Приятели” ще представят различни възможности за забавление и осмисляне на ваканционните дни на детето.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top