Кметът на Стара Загора ще рита срещу старозагорските журналисти

 През уикенда Стара Загора ще бъде домакин на седмия полуфинален кръг от Kamenitza Фен Купа 2014. Мачовете ще се играят на изкуствения терен над стадион Берое.

Кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров ще открие официално турнира в 12,30 ч. Той ще излезе и на терена като капитан на отбора на Община Стара Загора, който ще играе в традиционния демонстративен мач, след откриването в събота, срещу отбор на местни журналисти. Сред официалните гости се очаква да бъдат легендата на ПФК „Берое" – Петко Петков, най-успешният треньор в историята на зелените – Евгени Янчовски и футболисти от шампионския отбор на „Берое" от 1986 г. Водещи на турнира ще са познатите на всички фенове Иво Райчев и Добри Атанасов.

В борбата за определяне на следващите двама претенденти за Маракана ще се включат 32 тима, преминали квалификационната фаза измежду близо 120 отбора от областите Стара Загора и Сливен. С много емоции ще бъде съпътстван и финалният мач, който ще се проведе от 13:00 часа в неделя (29 юни). Веднага след края му, около 13:30ч, новите регионални шампиони в града на липите ще бъдат наградени на специална церемония

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top