Стара Загора: Треньорът на победителите: „Купата е за всички”

Треньорът на победителите: „Купата е за всички”

Старши-треньорът на Берое U18 Иван Гаджев бе изключително щастлив след страхотния успех на неговите футболисти, които вчера спечелиха купата на БФС, след като във финалната среща се наложиха над връстниците си от Славия след изпълнение на дузпи. Пред клубната телевизия Гаджев сподели мнението си изминалия двубой, както и за това с какво тимът му е заслужил трофея. Ето какво сподели наставникът на "зелено-белите":

- Честита купа!
- Благодаря!

- Как видя нулевото равенство със Славия?
- Както каза колегата Атанас Рибарски – „Финал не се играе – финал се печели“. Мисля, че отговорихме на очакванията. Бяхме изключително сърцати, раздавахме се и преди всичко спазвахме добре техническите указания. Това ни донесе купата. Според мен, можехме още в редовното време да победим Славия. Не се случи, но така е по-сладко.

- Дузпите са лотария. Видяхме това днес. Бихте ли отличили някои от играчите?
- Не, не мога да отлича никого. Всички сме един екип и мисля, че заради това взехме купата. Дузпите са лотария, но и при тях трябва да има прецизност и хладнокръвие. Това им казах, когато избирах момчетата. Между другото, те сами се предложиха да изпълняват и затова оставих на тях решението дори и след петата дузпа, за което им благодаря.

- Момчетата посветиха Купата на своя съотборник Геро Писков, който преди 3 седмици претърпя хирургическа интервенция…
- Не само ние, а и треньорите и цялото ръководство на Берое посвещаваме Купата на Геро. Както на него, така и на всички колеги, които работят в школата, на ръководителите ни и на собствениците на отбора. Мисля, че това е един изключителен успех, който посвещавам абсолютно на цялата школа.

starozagorci.com

снимка:beroe.bg

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top