Нападнаха и обраха баба в дома й

Жена е била обрана докато е в дома си съобщиха от пресцентъра на МВР. Вчера в Първо РУП – Стара Загора е получен сигнал от 73-годишна жителка на Дълбоки, която заявила, че неизвестно лице, в собственото й жилище, след употребата на сила и заплаха й отнело 180 лв.

Също вчера във Второ РУП – Стара Загора е получен сигнал за кражба на дамска чанта от автомобил, паркиран на паркинга на Центъра за Спешна помощ в Стара Загора. На място е установено, че неизвестно лице е проникнало в паркираното возило "Пежо" и е отнело от там чантата с намиращите се в нея лични документи, дебитна карта и 30 лв.

В съботния ден във Второ РУП – Стара Загора е получен сигнал за кражба от товарни автомобили и гаражи, намиращи се в кв. Индустриален. На място е изпратен екип, който установява, че неизвестно лице е проникнало в паркинга, където са били паркирани автомобилите и е извършило кражба на 4 акумулаторни батерии, неустановено количество дизелово гориво и 4 алуминиеви джанти.

В първия почивен ден във Второ РУП – Стара Загора е получен сигнал за кражба от гараж. На мястото е изпратен екип, който установява, че неизвестно лице е проникнало в гаража му, намиращ се на ул. „Цар Калоян” и е отнело от там метален шкаф, съдържащ 2500 лв. Шкафът е бил закрепен на една от стените на гаража.

Сигнал за кражба на автомобил е постъпил във Второ РУП – Стара Загора. През уикенда старозагорец е съобщил за откраднато возило пред блок 37 в кв. „Три Чучура” лек автомобил „Ауди 80”.Потърпевшият заявил, че  колата е била паркирана пред дома му.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top