Чужденци помагат за спасяване на ловния сокол

През новата година екипът на Спасителния център за диви животни на Зелени Балкани ще продължи инициативата „Запознайте се с....".

"Идеята ни е да надникнем в звената, които движат Центъра, ще ви запознаем с хората от екипа, доброволците и стажантите му. Ще ви срещнем с дейностите и задачите, които те изпълняват ежедневно. Въобще ще повдигнем завесата и ще надникнем в „кухнята" на Спасителния център, за да ви запознаем със стотиците обичайни е необичайни дейности, които всеки един от нас извършва, за да го има Спасителния център. Надяваме се тази наша инициатива да отговори на някои ваши въпроси, да ви накара да си зададете други, и да направи обществото още по-съпричастно, а очакванията ви към нас малко по-реални", обясняват от Спасителния център.

В първите дни на януари те започват инциативата "Запознайте се със ...." като представят единствения чужденец в екипа-англичанина Дарен Уикис-сътрудник "ex-situ дейности и размножителна програма" в Спасителен центъра за диви животни по проект „Реинтродукция на ловен сокол в България".

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top