Стара Загора: Пламен и Пламена са вече семейство Йорданови

Пламен и Пламена са вече семейство Йорданови

Старозагорският депутат Пламен Йорданов се ожени снощи. Герберът взе за булка дългогодишната си приятелка Пламена, до вчера Станева. Секретната сватба в Елените, край морето бе уважена с присъствието на близкия приятел на младоженеца и останал последен старозагорски най-личен ерген - кметът Живко Тодоров. Дали е хванал жартиера, за да последва примера до една година - ще се чуе.

Пламена е завършила в Канада – престижен колеж по козметика и фризьорство и планира да открие собствено студио. С Пламен се познават още отпреди тя да замине с родителите в Северна Америка, но любовта им пламнала, след като девойката се върнала в Стара Загора преди 2 години и Пламен поел инициативата по ухажването, разказва депутатът пред Стандарт.

32 годишният народен представител на Стара Загора Пламен Йорданов е финансист по образование и състудент на кмета Живко Тодоров. Доскоро Йорданов председателстваше герберите в местния Общински съвет, наред с бюджетната комисия. А от събота е вече записан в историята на 42-то Народно събрание и като първият "бракуван" депутат.

Младото семейство от известно време съжителства заедно и вече има отработен навик да се грижи за беззащитно и своенравно отроче, което денонощно си иска вниманието. Любовта към сладката чихуа-хуа, която обгрижват - личи от малкото снимки, публикувани във фейсбук профилите на Пламен и Пламена, в които гордостта е безспорно кръглооката и пременена в розово сладурка. Вероятно, засега, в спалнята на депутатската квартира в София, където ще живее младото семейство, по навик ще се настани миниатюрното „момиче”.  Но желаем много скоро цялото свободно време на Пам да се заеме с едно прекрасно плачещо съкровище в розови пелени, а защо не и сини – достоен наследник на своя представителен баща!

Снимки от ФБ

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top