репорТИ е рубрика на Starozagorci.Com, в която ТИ си репортер от Стара Загора. Ако нещо те е шокирало, впечатлило, забелязал си нередност в града, проблем на улицата, на която живееш, в твоето село, или ТИ е харесало нещо, искаш да го споделиш с всички в Стара Загора, направи репорТИ.

КАК?
Първо направи снимка на това, което искаш да споделиш. Може и видео. Ползвай телефон или цифров фотоапарат. Помисли за подходящо заглавие на снимката или видеото си. Опиши накратко за какво става дума в твоя репортаж – проблем, впечатление, въпрос, разкажи по свой начин какво се е случило. Не забравяй да дадеш e-mail за обратна връзка с теб и да си напишеш името :-) Tова е!

След проверка от администратор, твоят репортаж ще бъде публикуван в страницата ни с репорТИ, а ТИ ще бъдеш автор. Ако в репортажа ТИ има новина, нашите редактори ще го включат на заглавна страница в сайта, ще проследят случая и ще потърсят отговори на поставените от теб проблеми и въпроси.

ВАЖНО: Материали – снимки, видео и текстове с нецензурно, обидно или рекламно съдържание няма да бъдат допускани до публикация. Starozagorci.Com си запазва правото да не публикува материали и при други съмнения за незаконни или недобросъвестни намерения на авторa.
Starozagorci.Com не носи отговорност за съдържанието на коментарите и на материалите, разположени от потребители на сървъра на www.Starozagorci.Com

Съгласен съм с условията за ползване*
Изпрати репорТИ!
Scroll To Top