репорТИ от Стара Загора

Изпрати репорТИ!

Некадърни шофьори

Писна ми да живея в град, който като се прибирам в къщи и няма къде да паркирам. Живея в непосредствена близост до една известна пицария в Стара Загора и тъй като тя няма пригодено място за паркинг на свойте посетители те решават, че трябва да спират на паркинга на блока и в един момент се оказва, че живущите в този блок трябва да ходят до железник... че да се приберат в къщи. Не стига и това ами в неделя се прибрам и на какво се натъквам- един мерцедес спрян на входа и на изхода на паркинга. Така че да не можеш нито да излезеш, нито да влезеш на учудващо двете свободни паркоместа. Ами ако ми се беше наложило спешно да изляза с колата, тъй като съм медицински работник и може да ме извикат по спещност, аз какво точно трябва да направя да прелетя ли? Или като не карам мерцедес нямам право да шофирам свободно ли???
Некадърни шофьори
репорТИ е рубрика в Starozagorci.Com, в която ТИ си репортер от Стара Загора. Ако нещо те е шокирало, впечатлило, забелязал си нередност в града, проблем на улицата, на която живееш, в твоето село, или ТИ е харесало нещо, искаш да го споделиш с всички в Стара Загора, направи репорТИ.
Starozagorci.Com не носи отговорност за информация (в т.ч. за нейната пълнота и точност), съдържаща се в модулите за свободна публикация на потребителите на Starozagorci.Com - репорТИ, Обяви, Бизнес каталог, Реклами, за коментари на потребителите към съдържанието, както и за съдържание в сайтове, към които настоящият има хипервръзки. Правaта и отговорностите за тези публикации се носят от техните автори. Starozagorci.Com не допуска и отстранява допуснати публикации, които нарушават Условията за ползване на сайта.

Коментирай!

Изпрати репорТИ!

Още репорТИ от Стара Загора

ФОРД ФОРД
31 март 2022
изпратено от Андреев
Подмяна на мантинели Подмяна на мантинели
02 февруари 2021
изпратено от Иваела
Кражба Стара Загора Кражба Стара Загора
20 юли 2020
изпратено от Ангел Стоянов
Необезопасени строителни работи Необезопасени строителни работи
13 април 2020
изпратено от Петър
знак “СТОП“ знак “СТОП“
20 януари 2020
изпратено от Димитър Кръстев
Незнание или нещо друго Незнание или нещо друго
05 декември 2019
изпратено от П. ПЕТКОВ
Сняг Сняг
04 декември 2019
изпратено от Георги
Непочистени боклуци Непочистени боклуци
17 октомври 2019
изпратено от Николов
Огън Огън
22 август 2019
изпратено от Станимир
Кататрофа Кататрофа
15 август 2019
изпратено от иваела
Това е! Това е!
13 август 2019
изпратено от Анна Шмилева
Аварирало такси Аварирало такси
06 август 2019
изпратено от Maq
Защо  няма надпис на КИРИЛИЦА ! Защо няма надпис на КИРИЛИЦА !
06 юни 2019
изпратено от Димитрова
Scroll To Top