19 септември 2019

репорТИ от Стара Загора

Изпрати репорТИ!

Забравени от кмета

Уважаеми Господа,само до Вас не сме писали.Проблемът,който ни мъчи,нас жителите на с.Михайлово,многократно е припомнян на кмета на Ст Загора.Отговорът винаги е ,че няма пари,няма как да стане, а последния път при разговор на двама съселяни с ръководството на общината е ,че пари за подобни ситуации се отпускали въз основа на численост на населението.Как да запазим тогава село Михайлово,създадено от преди пет века?Изпращам ви снимков материал от 6-километровия ужасен път преди табелатаМихайлово,която е почти бяла.В едно циганско гето няма такива кратери както на входа на селището.По този път всеки ден си трошим колите,пътуват деца за училище,идват линейки и пожарни със закъснение и много често при свършен факт ,именно заради пътя.Пълно безхаберие е да се дават такива отговори за тази отсечка и да не се вложат спешно европейски пари.Селото е много по-многочислено отколкото показват данните на последното преброяване,защото половината живеещии са регистрирани в Ст Загора.Никой до сега не го е заболяло за нас,сменят се всякакви визии на Ст Загора,но за селата нищо.За кметски наместник няма да говоря.Много Ви моля,от името на всички съселяни,дайте гласност на проблема ни!Трябва ли с цената на човешки живот да се сетят някои,че съществуваме?
Забравени от кмета
репорТИ е рубрика в Starozagorci.Com, в която ТИ си репортер от Стара Загора. Ако нещо те е шокирало, впечатлило, забелязал си нередност в града, проблем на улицата, на която живееш, в твоето село, или ТИ е харесало нещо, искаш да го споделиш с всички в Стара Загора, направи репорТИ.
Starozagorci.Com не носи отговорност за информация (в т.ч. за нейната пълнота и точност), съдържаща се в модулите за свободна публикация на потребителите на Starozagorci.Com - репорТИ, Обяви, Бизнес каталог, Реклами, за коментари на потребителите към съдържанието, както и за съдържание в сайтове, към които настоящият има хипервръзки. Правaта и отговорностите за тези публикации се носят от техните автори. Starozagorci.Com не допуска и отстранява допуснати публикации, които нарушават Условията за ползване на сайта.

Коментирай!

Изпрати репорТИ!

Още репорТИ от Стара Загора

Огън Огън
22 август 2019
изпратено от Станимир
Кататрофа Кататрофа
15 август 2019
изпратено от иваела
Това е! Това е!
13 август 2019
изпратено от Анна Шмилева
Аварирало такси Аварирало такси
06 август 2019
изпратено от Maq
Защо  няма надпис на КИРИЛИЦА ! Защо няма надпис на КИРИЛИЦА !
06 юни 2019
изпратено от Димитрова
Замърсяване на реки Замърсяване на реки
16 март 2019
изпратено от ник
Неправилно паркиране. Неправилно паркиране.
07 февруари 2019
изпратено от d.enev
Училищен автобус Училищен автобус
12 ноември 2018
изпратено от До кога?
Невнимателен шофьор Невнимателен шофьор
16 август 2018
изпратено от Нели
Безконтролна и ОПАСНА немърливост! Безконтролна и ОПАСНА немърливост!
05 юли 2018
изпратено от Аврамов
ОПАСНО!!! ОПАСНО!!!
05 юли 2018
изпратено от Manol
Санкционират ли ги такива шофьори? Санкционират ли ги такива шофьори?
07 юни 2018
изпратено от Майка
Отново кататсрофа Отново кататсрофа
18 април 2018
изпратено от Марин
Scroll To Top