репорТИ от Стара Загора

Изпрати репорТИ!

Платено паркиране

В петъчния ден около 11.00 часа кола на общинска охрана/бус/ спря зад паркирал автомобил Опел Астра на булевад Цар Симеон Велики пред градинката до бившето кино Жельо Диманов! От буса слезе водача му, отправи се към паркиралия Опел, отвори го и взе или остави нещо вътре! На въпроса ми към другия общински охранител защо не му поставят скоба, той отговори, че колата е на колегата му и той си бил платил за паркирането и ни обясни, че наблизо е автомата за талони и трябва да се спазва реда в града! Ние с моя колега обаче се усъмнихме в това и решихме да проверим дали на таблото има поставен талон за платена такса за паркиране! Както се и очакваше такав нямаше! Когато ив казах, че ще направя снимка и ще я публикувам на вниманието на цялата общественост, шофьорът на буса ме попита какво съм работил и като му отговорих че съм бивш офицер ми каза че е бил войник и знаел офицерите колко са били крадливи!? Не му отговорих, защото е под моето достойнство и чест да отговарям такива простаци, а направих снимки за нарушението, което правят тези, които трябва да спазват и следят за реда в Стара Загора! И ЕДИН ВЪПРОС КЪМ АДМИНИСТРАЦИЯТА НА ОБЩИНАТА: ГОСПОДА ПО ПРОСТАЩИНА ЛИ ГИ ИЗБИРАТЕ ТЕЗИ, КОИТО НАЗНАЧАВАТЕ В ОБЩИНСКАТА ОХРАНА? ВИНАГИ МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ СПРАВКА КОЙ Е ШОФИРАЛ ТОЗИ ОБЩИНСКИ БУС НА ДАТАТА И ЧАСА, КОЙТО СЪМ НАПИСАЛ И АКО ИМАТЕ ПО-ВИСОКИ КРИТЕРИИ СЪЩИЯ ДА БЪДЕ НЕЗАБАВНО УВОЛНЕН!
Платено паркиране
Платено паркиране
репорТИ е рубрика в Starozagorci.Com, в която ТИ си репортер от Стара Загора. Ако нещо те е шокирало, впечатлило, забелязал си нередност в града, проблем на улицата, на която живееш, в твоето село, или ТИ е харесало нещо, искаш да го споделиш с всички в Стара Загора, направи репорТИ.
Starozagorci.Com не носи отговорност за информация (в т.ч. за нейната пълнота и точност), съдържаща се в модулите за свободна публикация на потребителите на Starozagorci.Com - репорТИ, Обяви, Бизнес каталог, Реклами, за коментари на потребителите към съдържанието, както и за съдържание в сайтове, към които настоящият има хипервръзки. Правaта и отговорностите за тези публикации се носят от техните автори. Starozagorci.Com не допуска и отстранява допуснати публикации, които нарушават Условията за ползване на сайта.

Коментирай!

Изпрати репорТИ!

Още репорТИ от Стара Загора

ФОРД ФОРД
31 март 2022
изпратено от Андреев
Подмяна на мантинели Подмяна на мантинели
02 февруари 2021
изпратено от Иваела
Кражба Стара Загора Кражба Стара Загора
20 юли 2020
изпратено от Ангел Стоянов
Необезопасени строителни работи Необезопасени строителни работи
13 април 2020
изпратено от Петър
знак “СТОП“ знак “СТОП“
20 януари 2020
изпратено от Димитър Кръстев
Незнание или нещо друго Незнание или нещо друго
05 декември 2019
изпратено от П. ПЕТКОВ
Сняг Сняг
04 декември 2019
изпратено от Георги
Непочистени боклуци Непочистени боклуци
17 октомври 2019
изпратено от Николов
Огън Огън
22 август 2019
изпратено от Станимир
Кататрофа Кататрофа
15 август 2019
изпратено от иваела
Това е! Това е!
13 август 2019
изпратено от Анна Шмилева
Аварирало такси Аварирало такси
06 август 2019
изпратено от Maq
Защо  няма надпис на КИРИЛИЦА ! Защо няма надпис на КИРИЛИЦА !
06 юни 2019
изпратено от Димитрова
Scroll To Top