Стара Загора: ВИДЕО: Хубчев след успеха над Левски: „Сладка победа!”

ВИДЕО: Хубчев след успеха над Левски: „Сладка победа!”

Старши-треньорът на „зелено-белите” бе видимо доволен от ценния успех над тима на Левски с 1:0. Ето какво сподели Хубчев на официалната пресконференция след мача.
„За разлика от предишния ни мач с Локомотив Пловдив, тази победа имаше малко по-други страни. Чисто футболните неща като че ли отстъпиха място на голямата борба. За мен обаче тази победа е по-ценна. Нееднократно и миналия сезон и сега сме показвали, че разчитаме изцяло на тази борба и на отборния дух. Точно срещу Левски го показахме в най-добра светлина според мен. Макар и да нямаше чак толкова много футболни достойнства.”


Героят от САЩ ’94  сподели и мнението си за това, че днес беройци записаха първа домакинска победа над Левски от 21 години насам. „Преди малко ваши колеги ме попитаха, че от не знам колко време Берое не е постигал победа над Левски. Това са три точки! За 21 години без победа няма да ни дадат 20 точки. В тази насока мачът е точно толкова важен, колкото и предишния и колкото загубените 3 точки в Гоце Делчев. Дай Боже да няма контузии. До колкото знам само тази рана на главата на Пламен Крумов е. Надявам се да не му създава притеснения за следващите мачове. Следващия мач е важен.“

Хубчев не пропусна да похвали и младите футболисти на Берое Игнат Дишлиев, Иван Горанов и Атанас Зехиров, които се появиха в игра през второто полувреме. „Днес и тримата влязоха с огромно желание. На Игнат Дишлиев не му е дебют, но е един от малкото мачове в които играе. Това момче не загуби единоборство. За това го пуснахме. На това разчитаме. Познавам момчетата вече доста добре и вече започват да вярват, че само така – като отбор – могат да бъдат някакъв фактор, ако въобще сме такъв в българския футбол. Трудно ще разчитаме на индивидуални играчи да ни решават мачовете и да вкарват голове. Ние разчитаме на всички. Аз видях огромно желание и в тримата, които влязоха“ – завърши треньорът на Берое.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top