От днес затварят част от ул. „ Цар Иван Шишман“

В Стара Загора се спира движението на личен, обществен, договориран транспорт и на МПС-та, извършващи транспорт за собствена сметка по ул. „Цар Иван Шишман”, в отсечката от ул. „Ген. Гурко” до ул. „Св. княз Борис”, за времето от 29.10.2013г до 19.11.2013г.

Това се налага, заради осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на строително-монтажните работи по Интегрирания воден проект за Стара Загора.
Ремонтните дейности се извършват по ул. „Цар Иван Шишман” в участъка от бул. „Цар Симеон Велики” до ул. „Св. Княз Борис”.

Движението на личен транспорт ще се осъществява по обходен маршрут:

∙за движещите се посока север - юг: ул. „Цар Иван Шишман” – ул. „Граф Игнатиев” – ул. „Димитър Наумов” – ул. „Св. Княз Борис” – бул. „Руски” и обратно.

∙Временно се прави промяна на организацията на движението по ул. „Цар Иван Шишман” в отсечката от ул. „Генерал Столетов” до ул. „Граф Игнатиев”, като движението ще се осъществява двупосочно.

От Община Стара Загора призовават водачите да шофират с повишено внимание в указания участък и да спазват стриктно вертикалната маркировка. Осигурена е и подмяната на вертикалната пътна маркировка за посоченото време и място. Уведомени са и домоуправителите в посочения участък. Движението на МПС ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието,  по преценка на служителите пряко ангажирани с охраната.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top