Затварят централния булевард през почивните дни

Затварят централния булевард през почивните дни

Община Стара Загора разпространи следното съобщение относно предстоящи през почивните дни ремонтни дейности:

 

През почивните дни ще бъде спряно движението на моторни превозни средства и тролейбуси по булевард „Цар Симеон Велики“ в Стара Загора, в участъка от ул. „Ангел Кънчев” до бул. „Крайречен”, заради поставянето на маркировката върху двете платна за движение.

След приключването на ремонта и рехабилитацията на участъка от булеварда и изтичането на необходимия технологичен срок, започва поставянето на хоризонтална маркировка от структурен студен пластик и обикновена маркировъчна боя с перли върху повърхността на асфалтовата настилка.

Поставянето на хоризонталната маркировка върху двете платна за движение ще започне от 08:00 часа на 19.10.2013г. и ще приключи до 17:00 часа на 20.10.2013г. включително.
В този участък ще бъде спряно движението на личен, обществен и договориран транспорт и на автомобили, извършващи транспорт за собствена сметка. Тяхното движение ще се осъществява по обходен маршрут: за движещите се посока запад - изток: ул. „Генерал Гурко” – бул. „Св. Патриарх Евтимий” – бул. „Цар Симеон Велики” – ул. „Ангел Кънчев” – бул. „Славянски” и обратно.

В същия интервал от време ще бъде спряно движението на тролейбусите в участъка.

Ще бъде подменена и вертикалната пътна маркировка за посоченото време.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top